FRÅGOR & SVAR OM DJURHALSBANDEN

FRÅGOR & SVAR OM DJURHALSBANDEN

Här kommer svar på vanliga frågor som vi får om Djurhalsbanden: 

 1:Våra halsband har en bevisad effekt av professor Teruo Higa i Japan som är grundaren av EMRO (EM Research Organization). Han är även en Master of Health and Nutrition. 

Hans utveckling av EM har gett honom internationellt erkännande och nu ger han vägledning och hjälp med tillämpning och forskning av EM runt om i hela världen.

Han har skrivit flera böcker, här är några: 

-The Proven Effects of EM Technology (2018)

-EM Medical Revolution (2000) 

-New Century - EM Environmental Revolution (2003) 

-Our Future Reborn: EM Technology Changes The World (2006) 

Vi är så stolta över att våra produkter är ORIGINAL EM, framtagna av Teruo Higa🩷

 

2: När man sätter på halsbanden första gången så tar det ca 2-4 veckor för halsbanden att aktiveras (Uppnå full effekt). De behöver sitta på dygnet runt och nära huden då det aktiveras av djurets kroppstemperatur. 

 

3: Halsbanden är inte endast ett fästinghalsband, halsbandet är även ett hälsohalsband som ökar blodcirkulationen och kan bäras som en accessoar året runt för bättre hälsa då pärlorna sänder ut långa infraröda vågor. 

Långa infraröda vågor tar bort blodcellskluster och detta förbättrar blodcirkulationen. Eftersom de infraröda strålarna tränger in i vävnaden, arbetar de djupt in i kroppsvävnaden, inte bara på hudens yta.

 

4: En annan fråga vi får är om halsbanden är farliga för vattenlevande organismer? 

Det är tvärtom! Våra halsband är bra för alla organismer i vatten då pärlorna minskar vattenkluster, ytspänningen och neutraliserar elektromagnetiska fält. 

Naturpärlor minskar också kalk och spår av skadliga ämnen som kan finnas i vårt vatten. Gradvis återställs den biologiska balansen och vattnets kvalitet förbättras avsevärt. 

 

5: Många preparat tillåter inte hunden att bada eller schamponeras med halsbandet på, eftersom effekten då kan försämras. 

Våra halsband påverkas inte av detta! 

 

6: Hållbarhet på 10 år! 

Effekten av EM har en hållbarhet på 10 år, men pärlorna (materialet) kan gå sönder om du tex går på dem eller tappar något tungt på dem eller om ditt djur tuggar på halsbandet. 

 

7: Våra pärlor är inte skadliga på något vis! 

Barn kan absolut använda armband och även dricka vatten med Naturpärlor i. 

 

Maila gärna vid fler frågor till: Info@kibushi.se 

Tillbaka till blogg